Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2006

CyberSex - FAQ

FAQ: Cybersex
Ολα όσα θέλατε να μάθετε για το cybersex και δεν τολμούσατε να ρωτήσετε


Αφιερώνεται σε ένα φιλαράκι, την Composition Doll.

Προσοχή: το κείμενο που ακολουθεί απευθύνεται σε ενήλικα άτομα μόνο.
Οι φωτογραφίες ανήκουν σε μερικές cyber-κούκλες με τις οποίες πιθανόν συνευρέθημεν (αν τους κάνετε κλικ, θα γίνουν πολύ hot, θα "ανάψουν"!).


  • Αν ΔΕΝ έχετε συμπληρώσει το κατάλληλο έτος της ηλικίας σας, παρακαλώ πατήστε εδώ για τη συνέχεια.

  • Αν είστε ο σούπερ-ντούπερ-γαμάω-κυβικά-εγώ, παρακαλώ πατήστε εδώ για τη συνέχεια.

  • Αν είστε η σούπερ-απελευθερωμένη-μπάρμπι-σιλικόνη, παρακαλώ πατήστε εδώ για τη συνέχεια.

  • Αν είστε αρσενικοί αλλά η σχέση σας με τη θρησκεία είναι παθιασμένη, παρακαλώ πατήστε εδώ για τη συνέχεια.

  • Αν είστε από την εξουσία ή την κυβέρνηση, παρακαλώ πατήστε εδώ για τη συνέχεια.

  • Αν είσαι η Λίζα ή έστω μια ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα με πολλά λεπτά (αισθήματα, κοσμήματα) ή πολλά χοντρά (ερωτηματικά, κότερα, πετσετάκια), στείλε μου ένα προσωπικό μέηλ στο alombar42 παπάκι alombar42 τελίτσα com και μη συνεχίζεις το διάβασμα, για να μη χαθείς στα τσάκρουμς και στα σατανιστικά μονοπάτια του δικτύου και μετά άντε να σε ξαναβρώ.

  • Αν είσαι ο κολλητός μου ο Γιώργος, θυμήσου οτι μου χρωστάς κάτι ψιλά και αν δεν μου τα δώσεις δεν ξανάρχομαι Σκόπελο!


Αν δεν είστε τίποτα από τα παραπάνω (και δεν είσαι η Λίζα)...


Τι είναι το cybersex;

Cybersex ορίζεται ο καλωδιακός και ηλεκτρισμένος έρωτας, για παράδειγμα: "μωρό μου θέλω να βάλω το είναι μου στην πρίζα σου".

Είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι γυναίκες ολοκληρώνουν (μερικές φορές εκ-βιάζονται ή μένουν έγγυοι, όπως απέδειξε ο Χαρδαβέλας) από το στόμα, ενίοτε και από τα μάτια. Φήμες περί χρήσης χεριών ή βοηθητικών εργαλείων δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Ταυτόχρονα, ή σχεδόν, οι άνδρες απολαμβάνουν (μερικές φορές εκ-βιάζονται ή βιάζουν, όπως απέδειξε ο Χαρδαβέλας) το παλαμάρι - όχι του βαρκάρη, αλλά το δικό τους και μάλιστα χειρωνακτικά. Η χειρωνακτική εργασία ως γνωστόν είναι τιμημένη, έντιμη και κατά καιρούς επιτυχημένη. Οπως λέγανε και οι παληοί, μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε. Κάποιοι άλλοι πιο σύγχρονοι έλεγαν οτι "αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι". Αυτό το τελευταίο βέβαια αμφισβητείται έντονα, αλλά το αναφέρουμε σαν υπό ανάλυση στοιχείο στα πλαίσια του παρόντος ΦΑΚ.

Είναι μια παράσταση με συγχρονισμένη χορωδία στην οποία πρωταγωνιστούν σώμα, πνεύμα και ψυχή. Ενίοτε και η φαντασία. Τα δάχτυλα και τα μάτια συνοδεύουν. Συμμετέχει ο Ψέμμας.

Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να τη σκαπουλάρετε - οποτεδήποτε και από οτιδήποτε, πχ από μια δυσκοίλια σύσκεψη, από ένα αχώνευτο γεύμα, από τον κύριο με τη γραβάτα, από την κυρία με το ταγιέρ, κλπ.

Το cybersex είναι τέλος ένα φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα μαλακία - διαβάστε περισσότερα στην ενότητα "τι προσφέρει".



Τι προσφέρει το cybersex;

Εχετε ακούσει ένα παληό τραγουδάκι του Θέμη Ανδρεάδη, που έλεγε "αυτό τα γιάνει όλα, στην Πάτρα στην Αγκόλα, είναι πολύ καλό";
Αν όχι, μήπως έχετε ακούσει το άλλο τραγουδάκι του Λουκιανού Κηλαηδόνη που έλεγε "υπάρχει και κάτι το ίδιο καφτό, όσο κι ο ύπνος και το φαγητό";

Ωραία, καταλάβατε για τι πράγμα μιλάμε.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για "αυτό" αλλά για "κάτι σαν αυτό". Το cybersex βλέπετε, λειτουργεί με τη μέθοδο της ομοιοπαθητικής, όπως θα διαβάσετε αμέσως άλλωστε.

Το "κανονικό" sex έχει διάφορα προβλήματα: αναστολές, υγρασία, πονοκεφάλους, μυρωδιές, σέρνει καράβι, γυμναστική, καθυστερήσεις, γάμους, κουμπαριές, γαμήσια, προίκες, πεθερές, άσε που χρειάζεται την φυσική παρουσία τουλάχιστον δύο για να πετύχει, ενώ είναι γνωστό οτι εμείς οι εγωιστές και τελειομανείς δε μπορούμε να συνεργαστούμε ευθέως με κανέναν.
Το cybersex έρχεται να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα, αφού προσφέρεται απόλυτα προσαρμοσμένο στα γούστα του καθενός: επιλέγεις δόση, χρόνο, τόπο, φύλλο, συνθήκες, σύντροφο (έναν ή περισσότερους), λεπτομέρειες συντρόφου (εμφάνιση, γούστα, γλώσσα, κουλτούρα να φύγουμε και γενικώς).

Δεν είναι τυχαίο οτι ο Χατζιδάκις μελλοποίησε έναν ύμνο στο cybersex (Πάθη από τον έρωτα):
Χίλια ακριβά τασσίματα μότασσε πάσα μέρα
και χίλια μ' όκτιζε όμορφα περβόλια στον αέρα.
Χίλιες ζουγράφιζε χαρές μέσα στο λογισμό μου
και χίλιες έδειχν' ομορφιές πάντα των ομματιώ μου.
Τόσον οπού μ' ενίκησε, και δούλη απόμεινά του
και τσι καημένης μου καρδιάς την εξουσιά έδωκά του.


Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίοι οι στίχοι του Τριπολίτη, οι οποίοι σαφώς προτείνουν cybersex:
Ωραίο πράγμα ο έρωτας,
μόνο που έχει μια δυσκολία:
χρειάζονται το λιγότερο δύο,
στη φαντασία του ενός


Ο καλωδιακός έρωτας έχει γενικώς υμνηθεί και τραγουδηθεί...
Εγώ σε δέχτηκα με όλες σου τις πράξεις
δεν είν' ο έρωτας παιδί της λογικής
όπου κι αν πας όπου βρεθείς όπου κι αν ψάξεις
τόση αγάπη πες μου πού θα ξαναβρείς


Ας μην ξεχνάμε οτι στο cybersex ό,τι δηλώσεις είσαι, όπως άλλωστε δηλώνει σαφώς και ο Πανούσης:
Εχω ένα τσίρκο στην καρδιά μου
με πήρε μπάλα η αλλαγή
έβαλα σιλικόνη στα βυζιά μου
κι έφτιαξα ψεύτικο μουνί


Κυρίως όμως το cybersex προσφέρει όλα όσα το κανονικό δεν προσφέρει (και τούμπαλιν) - σερενάτα, κάντο με τη γάτα, σαντιγύ, Μπάμπη και Βιβή μαζί, χάνει η μάνα το παιδί κλπ.



Πού γίνεται το cybersex;

Κάθε μέρος μπορεί να είναι ή να γίνει κατάλληλο για cybersex.
Ιδανικό είναι το γραφείο, κεκλεισμένων των θυρών, αφού ένα διάλειμμα cybersex από τη δουλειά μπορεί να ξανανοιώσει τον άνθρωπο.
Προσφέρεται επίσης η τουαλέτα (κοινώς ή πίπι ρουμ ή Winston Churchill, ή καμπινές ή χέστρα ή απόπατος ή χίλιες λέξεις έχουμε άρα τόσο σημαντικό είναι) αλλά και η κρεββατοκάμαρα, ειδικά αν είστε των Βορείων Προαστείων και έχετε και ασύρματο δίκτυο (Muni Wi-Fi).
Προσφέρονται η κουζίνα και το σαλόνι, ειδικά αν είστε των Δυτικών Προαστείων ή της γκαρσονιέρας, σία κι αράξαμε.
Γενικώς ρεύμα να υπάρχει, για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα αλλά και τηλέφωνο, μήπως μας καλέσει ο/η σύζυγος για να πούμε οτι "εδώ είμαι μωρό μου δεν σε απατώ".

Το cybersex γενικώς δεν συνηθίζεται παρουσία του/της συζύγου (τράβα βρε αδερφέ να ξεχαρμανιάσεις και cybersexιάζεσαι μιαν άλλη φορά).
Δεν γνωρίζω εαν συνηθίζεται παρουσία ζώων, κάθε τύπου, επειδή πιθανόν να θελήσουν να πάρουν μέρος κι αυτά στο γλέντι. Εαν εσείς ξεύρετε καλύτερα, παρακαλώ διαφωτίστε μας :)




Πώς γίνεται το cybersex;

Κυριολεκτικά, με το πληκτρολόγιο. Μεταφορικά, με το τηλέφωνο (τότε λέγεται και τηλεφωνικό σεξ, αλλά ουδόλως απέχει από το δικό μας, ενώ είναι και πιο εύκολο αφού τα χέρια δεν απασχολούνται).
Γίνεται χλιδάτα...
[punisher35] going down kiss your tits and nipples and then bite them hard
[f24horny] these tits are the envy of a thousand women.


Γίνεται ασυγχρόνιστα...
[punisher35] show me your tits
[f24horny] well, i DO have amazing tits.
[punisher35] let me lick your p*ssy
[f24horny] mmmm.... my whole body is shaking
[punisher35] f*ck me now
[f24horny] u r getting me hot =)


Γίνεται σουρρεαλιστικά...
[f24horny] i want to see u naked..spread on my bed ;)
[punisher35] do u want sex
[f24horny] mmm..... yes. i like sex.
[punisher35] do u want big
[f24horny] oh?
[punisher35] into your .....
[f24horny] :jumps in surprise:: mmm... that is soOOoo nice.


Ε, γενικά καταλάβατε πώς γίνεται. Αν όχι, μπείτε σε κανένα σχετικό chatroom και αφήστε να σας οδηγήσουν οι άλλοι. Μην ανησυχείτε, δεν βγαίνουν καβλιτζέκια από την οθόνη :)

Cybersex και ανταγωνισμός

Ανταγωνιστικά προς το cybersex εμφανίζονται, μεταξύ άλλων:

Το κανονικό sex, το οποίο αν ΔΕΝ γίνει "καθώς πρέπει", οπωσδήποτε υπερτερεί, όντας ασυγκρίτως ανώτερο πάντων των αγαθών, των αισθημάτων και συναισθημάτων, ορατών τε και αοράτων και φυσικά του cybersex. Γενικά, ένα καλό πήδημα απαλάσσει τον δυτικό άνθρωπο από τα περισσότερα προβλήματα, έστω και προσωρινά. Ενίοτε τα λύνει κιόλας (το νινί σέρνει καράβι, πάμε μια βόλτα με την Πόρσε μου κλπ).
Εχει βέβαια και σημεία στα οποία υστερεί, πχ χρειάζεται πάνω από έναν σε φυσική παρουσία, πρέπει να είσαι ντυμένος ανάλογα πριν, πρέπει να πάρεις προφυλάξεις για ανεπιθύμητες εξελίξεις (γάμος, βλενόρροια, κράξιμο και άλλα, αναλόγως), δεν γίνεται πάντα (καλά, με το βιάγκρα όλα γίνονται), δεν μπορείς να κρυφτείς ("τι chippendale dancer ρε σαπιοκοιλιά" ή "τι στητά μωρή που κοντεύεις να τα πατήσεις") και άλλα, που αποφεύγω να αναφέρω μιας και είναι λίγο-πολύ γνωστά σε σας που φτάσατε ως εδώ.

Η αυτοεξυπηρέτηση (sic), η οποία έχει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως "αν πετύχει τύφλα νάχει το γαμήσι", δεν παύει όμως να έχει κάποια προβληματάκια, ενώ δεν λειτουργεί απολύτως ανταγωνιστικά ως προς το cybersex - συνήθως μάλιστα συνυπάρχει αρμονικά.

Η παρτούζα (άνω των πέντε, αφού κάτω από πέντε θεωρείται αίσθημα), η οποία επίσης έχει πλεονεκτήματα ("σκίσε με μωρό μου αλλά πώς σε λένε είπαμε;") και μειονεκτήματα (ποιανού είναι το παιδί;).

Δεν επεκτείνομαι γιατί θα κατηγορηθώ οτι γράφω για σεξ, ενώ δεν είναι αυτός ο σκοπός μου :)

Τι να προσέξετε

  • Αν έχετε μια πολύ συνηθισμένη σεξουαλική ζωή, αποτανθείτε σε γιατρό - το cybersex μπορεί να την κάνει εξαιρετικά ασυνήθιστη.

  • Αν έχετε φτωχή ή καθόλου σεξουαλική ζωή, αποτανθείτε σε γιατρό - το cybersex είναι ένα απλό υποκατάστατο του σεξ και ουδόλως συγκρίνεται με ένα καλό πήδημα.

  • Την μαλακία πολλοί ηγάπησον, τον μαλάκαν ουδείς (άσχετο αλλά μου άρεσε).

  • Το cybersex προκαλεί σεξουαλικό εθισμό και επαναλαμβανόμενους, παρατεταμένους οργασμούς - αν έχετε ξεχάσει πώς γαμάνε κανονικά, επειδή εδώ και πολύ καιρό πηδιέστε με τον υπολογιστή σας (ή με το δάχτυλό σας, ή με τη χούφτα σας, ή με τον υπολοχαγό Νατάσα ή με την Naomi Campbell), δείτε και τη βοήθεια για απεξάρτηση.

  • Το blogging υστερεί έναντι του cybersex σε ένα κυρίως σημείο: δεν γίνεται σε πραγματικό χρόνο ;)


Απορία

Δηλαδή είναι κακό να κάνεις πολύ cybersex;


Είμαστε μια ωραία παρέα, είμαστε!


62 Comments:

Blogger Chaca-Khan ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Τεράστιο κείμενο, σοβαρή έρευνα. Μπρρράβο Alombar. Θα επανέλθω για να το διαβάσω όλο. Όμως μην αναλώνεσαι άλλο, έλα κι ΕΣΥ στην παρέα μας, έλα ν αλλάξουμε τον κόσμο :
έλα
ελάτε

10/3/06 17:28  
Blogger Λαμπρούκος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Alombar42: Αγαπητέ μου βρήκα το αφιέρωμα σου στο cybersex και στο virtual sex εν γένει ιδιάιτερα επιμορφωτικό και χρήσιμο.

Γυρίζοντας με το καλό στο σπίτι θα γαμηθώ με τις barbie της ανηψιάς μου ενώ θα βάλω τον John-John να μας παίρνει μάτι και να μαλακίζεται πίσω από την κουρτίνα φορώντας τη στολή του ταρζάν.

Επιπλεόν θα αναβαθμήσω εκείνη την παλιοσύνδεση ADSL στο 1ΜΒ/sec για πιο γρήγορο τσοντοdownload ενώ θα τελειώσω επιτέλους εκείνη την τρύπα από σιλικόνη και τριχωτό ήβης (από τρίχες ασβού) που είχα ξεκινήσει να κάνω πριν απο μερικές εβδομάδες στον παντελώς άχρηστο χώρο που καταλάμβανε πρις το drive A:\.

Είσαι ο σωτήρας μου.
Μετά τιμής
Ο ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ φίλος σου.

10/3/06 17:31  
Blogger ViSta ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Να εισαι καλα alombar42 και γελασαμε παλι :-)
(Τετοιο θεμα που ανοιξες, ήταν δυνατον να μην βρει το ενδιαφερον μου; ;-)
Υπαρχει προβλημα τελικα υπερσεξουαλισμου στο τροπο που ζουμε...και αντι να μας κανει ικανοποιημενους και απελευθερωμενους μας βαζει σε ενα λουκι του συνεχους κυνηγιου της εκστασης γιατι ότι εζησε κανεις, γινεται αυτοματως καθημερινο και χανει σε αξια. Κατι αναλογο της anorexias nevrosa, παρολο που αδυνατιζει η/ο αρρωστος και γινεται πετσι και κοκκαλο, ποτε δεν νοιωθει τον εαυτο της/του αδυνατο και συνεχιζει την anorexia προκειμενου να χασει κιλα και να νοιωσει ομορφος.

10/3/06 17:41  
Blogger Xνούδι ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

καλησπέρες και πολύ γέλιο όμως. Πολύ. Να'σαι καλά βρε alombar μου. Τώρα πειράζει που εγώ πάτησα το αν είστε αρσενικό και παθιασμένοι με την θρησκεία και τράβαγα τα μαλλίά μου με αυτά που διάβαζαν τα ματάκια μου;;;;

Φιλιά και καλό σκ :-)

10/3/06 17:50  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Είμαι σε σύσκεψη, την τύχη μου μέσα, βγήκα για να δω αν το ανέβασες, ΤΟΧΕΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!! ΧΕΧΕΧΕ

Δεν προλαβαίνω να το μελετήσω τώρα, το βράδυ όμως.....

Εξάλλου τι πιο κατάλληλο για νυχτερινό διάβασμα?????

P.S. Thanks for the "dedicated to..", pal

10/3/06 17:55  
Blogger Chaca-Khan ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

μη χάσεις κ αυτό : http://www.geocities.com/jacobserver_1
To μοίρασαν χέρι με χέρι (σε καρτούλα) σε μια φίλη μου, κάτω απ το σπίτι μου

10/3/06 17:58  
Blogger ---. ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Εντάξει, αυτό ήταν το πρώτο blogo-ντοκυμαντέρ του κόσμου! ;)

10/3/06 18:08  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Οπως βλέπω είμαστε όλοι πεινασμένοι για σεξ - μη δούμε τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, αμέσως ;)
Φαντάσου δηλαδή να έμπαινα και στην ουσία του πράγματος (που μέσα από τα σχόλια ελπίζω οτι θα γίνει κι αυτό).


Chaca-Khan
Το Fucku-FuckMe νομίζω οτι είναι παληά εφεύρεση, αν και χαίρομαι που αναλάβατε την αντιπροσωπεία. Επιτέλους θα μπορέσουμε να γαμήσουμε το κολοπισί μας, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα :)
Οσο για τον τύπο με το κινητό, είναι πανέξυπνος - να είσαι βέβαιος οτι θα βρεθούν πολλές γκόμενες στο κρεββάτι του. Σου θυμίζω οτι αυτά θέλει ο κόσμος.

Λαμπρούκος
Σου έχω ξαναπεί οτι εσύ, σαν Νομάρχης, δεν επιτρέπεται να ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα. Τόσες λαμπρίτσες έχεις, θα μας φας και τις κυβερνογκόμενες; Φαταούλα!!
Α, άσε τις barbie κάτω, τις είδα πρώτος ;)

ViSta
Κοινά ενδιαφέροντα βλέπω :)
Πάντως δεν συμφωνώ με την αρνητική κριτική της υπερκατανάλωσης στο σεξ. Οσο αντέχουμε, τόσο παρέχουμε - στα 70 μας θα ψάχνουμε αναμνήσεις, οπότε ας είναι όσο πιο γεμάτες γίνεται. Εάν βέβαια αυτό το κάνει "συνηθισμένο" έχεις δίκιο - αλλά γίνεται ποτέ συνηθισμένο το σεξ; Η σχέση ναι (και μπορεί να το παρασύει), αλλα το σεξ καθαυτό όχι. Γνώμη μου βέβαια.

Χνούδι
Μα γιατί γελάτε καλέ εκεί στο φεγγαρόπλοιο; Μήπως να μας λέγατε κι εμάς πώς το κάνουν στα αστέρια;
:)

Πάνος
Αχ θα με κάνεις να σοβαρέψω γιατί δεν έχω άλλο τρόπο να σου απαντήσω...
Υπάρχει σαφής διαφορά σε σχέση με τη μαλακία. Το cybersex τοποθετείται μεταξύ μαλακίας και "κανονικού" σεξ. Σε βεβαιώ οτι έχει πολλά σημεία (όπως κι αν το δεις) τόσο με την μεν όσο και με το δε. Ψάχτο κι αλλού αν θέλεις επιστημονικές αναφορές!

Composition Doll
Ηταν μια προαναγγελθείσα πρόκληση-πρόσκληση ;)

Orlando
Ιεραποστολικό δε σημαίνει υποχρεωτικά χριστιανικό - άσε που υποψιάζομαι οτι υπάρχει και χριστιανικό cybersex!

Costantina
:)

10/3/06 18:53  
Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

πατησα εκει που λεει
"Αν ΔΕΝ έχετε συμπληρώσει το κατάλληλο έτος της ηλικίας σας"
και το καταχαρηκα...
εκει δεν επρεπε να πατησω??....
;))

10/3/06 19:40  
Blogger Lion ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

10/3/06 19:59  
Blogger Lion ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

alombar42 εφα: Δεν γνωρίζω εαν συνηθίζεται παρουσία ζώων, κάθε τύπου, επειδή πιθανόν να θελήσουν να πάρουν μέρος κι αυτά στο γλέντι. Εαν εσείς ξεύρετε καλύτερα, παρακαλώ διαφωτίστε μας :)

Σας πληροφορω τα εξης για το ζωωδες σεξ - εκ πειρας φυσικα:
α) στην cyber εκδοχη ειναι παγερα αδιαφορα (μωρε καλα λεω εγω, οτι αμα δεν υπαρχει αφη, γευση και οσμη - τι να την κανεις την οραση και την ακοη).

β) στο αισθημα (δηλ. με συμμετεχοντες < 5) ειναι ετσι κι ετσι. Αν οι ανθρωποι μυριζουν ωραια, τοτε τα ζωα συμμετεχουν ευχαριστως. Σε αντιπαθεις ανθρωπους δειχνουν παραυτα την απεχθεια τους. Οι γατες κανουν την αναγκη τους στην τουαλετα και μετα βρωμαει ανυποφορα (σε κανονικες συνθηκες, ποτε δεν χρησιμοποιουν την τουαλετα του σπιτιου). Ο σκυλος παιρνει ολα τα ρουχα απο το πατωμα και τα θαβει στον κηπο.

γ) στο φυσιολογικο σεξ (>= 5) τα πραγματα δυσκολευουν πολυ. Οι γατες σου γρατζουνανε την πλατη (καλα, αυτο δεν ειναι και πολυ ασχημο), μετα ερχονται και νιαουριζουν μεσα στο αυτι σου την ωρα που αγκομαχας, κανουν καταληψη στο μαξιλαρι κ.α. Ο σκυλος βρισκεται στην καλυτερη του. Ολο και καποιο χερι η ποδι θα εξεχει για να παιξει μαζι του. Αν τον διωξεις απο το κρεββατι (χωρις ταμπου μεν, αλλα οσο ναναι ενα λυκοσκυλο και ενα λαμπραντορ πιανουν καποιο χωρο βρε παιδι μου), θα ακουμπησει παραπονιαρικα το κεφαλι του στην ακρη του κρεβατιου και θα σε κυτταει καρφωμενος ολη την ωρα με ενα τελειως θλιμμενο βλεμμα.

Χαιρομαι που βοηθησα στην ενημερωση σας.

10/3/06 19:59  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Λοιπόοοοον!
Κατ' αρχήν να πω ότι δικαιώθηκα, μια και από το πρώτο comment που ανταλλάξαμε κατάλαβα πως είχατε ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα!
Κατά δεύτερον, δε λέω, καλό το κειμενάκι σας, τουλάχιστον ως μία εισαγωγή των αδαών bloggers στην κοσμοθεωρία cybersex.
Κατά τρίτον, η πρόσκληση-πρόκληση έγινε αποδεκτή και αποφάσσισα να δημοσιοποιήσω τις ιδιαίτερες συνομιλίες μας (κοινώς τα σαϊμπερσέξια μας). Διατί να το κρύβωμεν, άλλωστε από τους φίλους μας? 'Ηρθε η ώρα να μάθουν όλοι πως είστε ο περιβόητος kavlombar42 κι εγώ η φημισμένη whatakinkyposition doll, που τα σάϊμπερς μας ίδρυσαν σχολή!

Θα επανέλθω....

10/3/06 20:15  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Όσο για την υποκρισία σας, ότι τάχα μου δεν ξέρετε αν τα οικόσιτα ζώα είναι παρόντα, με αναγκάζετε να σας θυμήσω τη φορά που ο σκύλος σας έφαγε την κάμερα λίγο πριν ολοκληρώσετε και μείνατε με το -ξέρετε τι- στο χέρι.....

Την επόμενη φορά που τον είδα ο σκύλος περπάταγε περίεργα...

10/3/06 20:18  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

επίσης, επειδή όλη αυτή η συζήτηση μου θύμησε τα παλιά, καλά χρόνια (όταν είμαστε σεξουαλικά κτήνη και καθόλου διανοούμενοι), δεν πάμε σε κανένα τσακρουμ να ξελαμπικάρουμε από την κουλτούρα?

10/3/06 20:20  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

πάω να κάνω μπάνιο να συνέλθω!


:ppppppppppppppppppppppp

10/3/06 20:21  
Blogger Mirandolina ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αλόβαρε, η πείρα στο διανέτι σε κάτι τέτοια φαίνεται :-)

"Tο cybersex είναι τέλος ένα φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα μαλακία"

Φιλολογικώς σπηηκινγκ, εδω περισσεύουν οκτώ λέξεις, νομίζω...

10/3/06 20:22  
Blogger Rodia ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Χμμ.. και'γω που ανεβάζω κάθε τελευταίο Σάββατο του μήνα τα τολμηρά μου για να μη σας σκανδαλίζω...

Αύριο ανεβάζω το Α' επεισόδιο του αρχαιολόγου. Κρατηθείτε!

..Alombar, το πήρα προσωπικά το ζήτημα..

:-)

(τώρα ΑΜΕΣΩΣ πάω για μια ψυχρολουσία)

10/3/06 20:38  
Blogger Rodia ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμύρισε Ανοιξη ή μου φαίνεται..???..

10/3/06 20:40  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Vasiliki
Σωστά γιαγιάκα, όταν μεγαλώσεις θα μάθεις και τη μελισσούλα που πάει στο λουλουδάκι. Αλλωστε η ζωή αρχίζει στα 100!

OldSkipper
Ω μα εσείς είστε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια! Υπόσχομαι ανανεωμένη και εμπλουτισμένη έκδοση κάποια στιγμή, με το όνομά σας σε περίοπτη θέση :)

Composition Doll
1. Σιγά σιγά, δεν σε προλαβαίνω!
2. Πάσα δημοσίευσις άνευ συγκαταθέσεως του ετέρου μέλους απαγορεύεται αυστηρώς. Κυρίως επειδή μπορεί να ζηλέψουν πολλές ;)
3. Ο σκύλος μου, μόλις διάβασε τα όσα του σούρατε, δηλώνει οτι σας τη φυλάει.
4. Εχετε τσάκρουμ στο μπάνιο σας; Με εκπλήσσετε ώρες ώρες :)

Mirandolina
Αχμ... η πείρα χρησιμεύει για να μας προστατεύει, κυρίως.
Από φιλολογική σκοπιά, που είναι και το ζουμί, θυμίζω το προηγούμενο σχετικό ποστ όπου, κατά τη ταπεινή μου άποψη και παραφράζοντας τα τότε λόγια μου, μετά από κάθε τέλος υπάρχει μια νέα αρχή. Το αν θα είναι καλύτερη δεν το ξέρω, αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξος: θα ξανα-ανακαλύψουμε τον κόσμο, κάποια στιγμή.
Για την ώρα πάντως το τέλος αργεί πολύ και θέλω να πιστεύω οτι δεν θα έρθει από το κυβερνοδιάστημα. Το αντίθετο τείνω να πιστεύω, παρά τα φαινόμενα.

rodia
Ανοιξη είναι, όλοι εμείς οι γάιδαροι είμαστε φορτωμένοι - θα σε ακολουθήσω έστω και πίσω από τον αρχαιολόγο ;)

10/3/06 21:13  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Πάνος said...
"Παιδί μου, αν έβλεπες τι έγινε εκείνη τη νύχτα, θα έλεγες πάλι καλά που δε γαυγίζεις..."


Χμμμμ...Όσο σκέφτομαι κι εκείνο το περίεργο περπάτημα του σκύλου του Alombar42.....

10/3/06 23:16  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

@Πάνος
Καλό το ανέκδοτο, θυμήθηκα την τρύπια καπότα :)

Σε καμμία περίπτωση δεν υποτιμώ τη μαλακία, οφείλω όμως να αναγνωρίσω οτι υπάρχει μια ενδιάμεση κατηγορία.
Οταν πηδάς μια φουσκωτή κούκλα πχ, πού εντάσσεται;

μαλακία:
κάνω τα δικά μου προκαταρκτικά
βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει
[έχω απέναντι μια εικόνα]
[βάζω το χέρι μου να δουλέψει]
ολοκληρώνω

cybersex:
κάνω τα δικά μου προκαταρκτικά με τη βοήθεια του/της "απέναντι"
βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει (συνήθως)
[έχω απέναντι μια εικονική πραγματικότητα]
[βάζω το χέρι μου να δουλέψει]
ολοκληρώνω


συνεύρεση:
κάνω προκαταρκτικά (δικά μου ή του άλλου ή της άλλης ή μαζί κλπ)
βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει (σπάνια)
[έχω απέναντι μια πραγματικότητα]
[βάζω κάτι να δουλέψει]
ολοκληρώνω


@Composition Doll
Σου απάντησε ο Αρης - είναι και δίχρονος ημίαιμος και ακόμα δεν έχει εμπειρίες... πρόσεχε ;)

10/3/06 23:31  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

ημέρα στο γραφείο:
κάνω τα προκαταρκτικά: καφέ π.χ. (μόνη ή με τη βοήθεια του απέναντι)
βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει
[έχω απέναντι τον Κώστα και το Νίκο]
[τους βάζω να δουλέψουν]
αυτοί γαμιούνται
εγώ μαλακίζομαι στον blogger

Τι είναι?

11/3/06 00:08  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Επίσης, σε αυτό το λινκ για τους χριστιανούς συζύγους, πληροφορήθηκα ότι επιτυγχάνουν whole body orgasms!!!!

Κι εγώ -η ηλίθια- έχω να μπω σε εκκλησία από τη βάφτισή μου....

11/3/06 00:50  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Απάντηση στην πρώτη ερώτηση:
Με βάση τον κανόνα που λέει οτι η δουλειά δεν είναι βλακεία αλλά μαλακία, είστε όλοι στο ίδιο επίπεδο και η μόνη διαφορά είναι στο μέσον που χρησιμοποιείτε!

Σχόλιο επί σχολίου:
Ολοι μπορούν να τα πετύχουν όλα, μόνο που αυτοί οι "όλοι" δεν είναι ακριβώς όλοι, αλλά "όλοι θεωρητικά" και ξέρεις φαντάζομαι πόσο απέχει η θεωρία από την πράξη :)))

11/3/06 01:01  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Υπενίσσεσαι κάτι για το αριστερό μου παρελθόν ή λάθος εντύπωση έχω????

11/3/06 01:21  
Blogger mickey ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Το άρθρο σου (δεν πρόκειται βεβαίως για απλό post) ήταν άκρως κατατοπιστικό - σεμιναριακό θα έλεγα! Ρίχνοντας μια ματιά στο λήμμα Cybersex της Wikipedia, διαπίστωσα πως δεν έχει δημοσιευθεί αντίστοιχο λήμμα ακόμα στα Ελληνικά. Μήπως θα 'πρεπε να αρπάξεις την ευκαιρία (να μάθει και ο κ.κ. Νομάρχης ποιος γράφει το υπόλοιπο 25%); Όσο για τα σχόλια, συμπληρώνουν το κυρίως κείμενο και αναδεικνύουν άγνωστες, πολύτιμες πτυχές του ζητήματος!

Για μένα πάντως, την παράσταση έκλεψε το site για τους χριστιανούς συζύγους. Αν και είναι πολλά χρόνια που έχω να δω την παλιά παρέα από το κατηχητικό, θεωρώ ότι θα αποτελούσε πολύτιμο "οδηγό" για την μάλλον υποτονική (για να το πω κομψά) σεξουαλική ζωή τους. Θα επεκτεινόμουν περισσότερο, αλλά πρόκειται περισσότερο για ανθρώπινα δράματα παρά για αστείες καταστάσεις (υπήρχαν ακόμα και ζευγάρια που παντρεύτηκαν με …κλήρωση).

Πολύ φοβάμαι όμως ότι δε θα το ενέκρινε ο Χριστόδουλος, καθώς μου μοιάζει μάλλον …προτεσταντικό και επομένως "ξένο" με την Ορθόδοξη Ανατολική μας Παράδοση. Άσε που ο ίδιος είχε γράψει παλιότερα, όταν ήταν "απλός" Μητροπολίτης Δημητριάδος, ένα βιβλίο που ονομαζόταν "Μπροστά στο Σεξ με Ευθύνη", το οποίο είχε γίνει βεβαίως best seller στους νεανικούς χριστιανικούς κύκλους - το σεξ πουλάει παντού τελικά! Το είχα διαβάσει έφηβος σε μια χριστιανική κατασκήνωση και ούτε λίγο ούτε πολύ, έπειτα από βαθυστόχαστη ανάλυση πολλών σελίδων (κάτι σαν το δικό σου post δηλαδή), κατέληγε στο συμπέρασμα ότι το σεξ κάνει καλό μόνο μέσα στο γάμο και μάλιστα υπό προϋποθέσεις - πολύ πρωτότυπο, έτσι;

Μπροστά στο CyberSex με Ευθύνη, λοιπόν - μην κάψουμε και κανένα σκληρό ;)

Υ.Γ. 1: Η διαμάχη με τον Πάνο για το αν το CyberSex συνιστά μαλακία ή όχι, μου θυμίζει ολίγον σχολαστικούς θεολόγους του μεσαίωνα. Λέτε τελικά Θρησκεία και Σεξ να είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος; BTW Πάνο, τα posts σου για τον Παύλο και το Σεξ/Αμαρτία ήταν άψογα και άριστα τεκμηριωμένα. Δείχνεις μεγάλος γνώστης ;)

Υ.Γ. 2: Είδα σεξ (έστω και cyber) και άπλωσα ...σεντόνι. Λογικό δεν είναι;

11/3/06 01:22  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Composition Doll
Εχεις και αριστερό παρελθόν;! Στο τσακρουμ μόνο για αριστερό χέρι μου μιλούσες ;)

Mickey
Πλάκα πλάκα, αλλά ίσως θα άξιζε να το κάνω πιο σοβαρό και να το βάλω στη wikipedia.
Α, μην ανακατεύεις το σεξ με τη θρησκεία. Το πρώτο δεν έχει φραγμούς (κι αν βάζουμε εμείς, βίτσιο λέγεται κι αυτό) και απευλευθερώνει. Η δεύτερη βάζει φραγμούς και δεσμεύει.

Tsontovios
Εξαιρετική δουλειά, αλλά γιατί δεν προτιμάς το Usenet; Είναι τσάμπα, είναι γρήγορο, καλύπτει όλα τα γούστα και το μόνο μειονέκτημα είναι οτι πρέπει να διαχωρίσεις τα διαφημιστικά από τα ελεύθερα :)

Πάνος
Εχω υποσχεθεί ιστοριούλα δεκαετίας. Εκεί θα περιγράφω πώς η εικονική πραγματικότητα συναντά την... κανονική - σου υπόσχομαι να ζηλέψεις, να μείνεις με ανοιχτό το στόμα και να τρέχουν και σάλια ;)

11/3/06 10:44  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αν μιλήσεις στον Πάνο για τα προσωπικά μας, ορκίζομαι να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου.

Αλόμπαρ, πρόσεξε: σε προειδοποιώ!

Καλημέρα σας :))))

11/3/06 12:06  
Blogger Περί κουζίνας και όχι μόνο ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Πω, πω νάξερες τι μου θύμησες μ'αυτό το ποστ σου. Αμάν βρε παιδί μου.

11/3/06 19:11  
Blogger raffinata ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

δεν ξέρω ποιο λινκ να πατήσω :(

11/3/06 20:48  
Blogger CD ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

lol

12/3/06 00:12  
Blogger mickey ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Μα αυτό για την Wikipedia δεν το είπα για πλάκα! Θα χαρώ πολύ να δω το όνομά σου στους contributors. Ελπίζω να μη μας αποκαλύψεις τότε ότι είσαι AI - άσε να βαυκαλιζόμαστε πως είσαι άνθρωπος :))

Mια και ασχολείσαι πάντως με την ...κομπιουτερικήν και ψάχνεσαι για ρευστό για τα neo²pets, μήπως θα σε ενδιέφερε αυτό; Προλαβαίνεις!

Όσο για τη Θρησκεία, εκείνη να δεις τι "βίτσια" έχει! Από την πλήρη αποχή μέχρι το Κάμα Σούτρα!
Συμπερασματικά: Θρησκεία και Σεξ: Κολασμένη Σχέση ;)

Θα ήταν πάντως ενδιαφέρον, εκτός από την ιδιωτική χρήση, να βλέπαμε αν κάποια Internet Cafe διέθεταν "VIP rooms" (αντίστοιχα με αυτά που διαθέτουν κάποια στριπτιζάδικα) με κατάλληλες συσκευές (σαν το FUFME π.χ.), ή ακόμα και ειδικές στολές και dedicated γρήγορες συνδέσεις για πιο VR καταστάσεις (εκεί μάλλον θα μπερδευτεί και ο Πάνος στα περί "μαλακίας"). Δεν ξέρω αν ως επιχειρηματική ιδέα είναι πρωτότυπη ή προσοδοφόρα, αλλά τη ρίχνω στο τραπέζι. Wanna cyber?

12/3/06 00:29  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Τι φοράς, Mickey?

;)

12/3/06 01:18  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αρχισαν τα όργανα
το τσακρούμ ταράζεται
να το το κορίτσι μου
γράφει και τινάζεται.

Φτου σου κοπελάρα μου
έ ρε τι μου κάνεις πω πω πω
έτσι μου γουστάρεις
έτσι σ' αγαπώ!

12/3/06 01:27  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααα

ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!

12/3/06 02:14  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Composition Doll
Ημουν έτοιμος να αποκαλύψω τη θυελλώδη σχέση σου με τον Αρη, αλλά το αποπάνω σχόλιο με συγκράτησε :)

morgana
Είπαμε: στο σεξ οτι ΔΕΝ είναι συνηθισμένο, είναι καλό - ακόμα και οι υγρές νύχτες στου Disney τα όργια!

dora in e-space
Κι εσείς από του Μήτσου ψωνίζετε;

raffinata
Υπομονή, είσαι μικρή ακόμα :)

CD
Ασε τις συντομογραφίες, γιατί κάτι πήρε το μάτι μου στα μέρη σου ;)

mickey
Το "αυτό" το κράτησα, τα σχέδιά μου όμως πάνε πιο μακρυά, πολύ πιο μακρυά.
Ενδιαφέρουσα η σκέψη για VIP.net - οι ημιόροφοι στα καζίνα του Βέγκας είχαν μεγάλο σουξέ.

12/3/06 04:13  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα??
Ε?
Ε?
Ε?

12/3/06 04:21  
Blogger mickey ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

@composition doll said (12/3/06 01:18):
Τι φοράς, Mickey?

Μα φυσικά την κολώνια μου - να δεις που κάτι μου θυμίζει αυτό ;) Σοβαρά, έχεις δει ποτέ ποντικό με ρούχα; Μη βλέπεις τον Disney, εκείνος απευθυνόταν σε αθώα παιδάκια (όπως η morgana π.χ.) και του 'βαλε παντελόνια για να δείχνει σεμνός ;)
Sorry που άργησα να σου απαντήσω, αλλά ήμουν ...απασχολημένος. Γενικά, αργώ σε πολλά πράγματα.

@alombar42 (12/3/06 04:13):
Ένα μικροποσό μόνο, έτσι για να "απασχολείς" μια γραμματέα τους πρώτους μήνες - πάντα στο πνεύμα του post ;)
Δε γνωρίζω πού φτάνουν τα σχέδιά σου. Να ανησυχεί ο συνονόματος;

12/3/06 06:05  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Composition Doll
Σε ποιον έμοιασα ε;

Mickey
Ο συνονόματος δεν θα ανησυχεί, αλλά αν το... πιστέψω, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους ;)

12/3/06 10:02  
Blogger paragrafos ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Εμπνευσμένη πλάκα!

Συγχαρητήρια!

Παράγραφος

12/3/06 13:55  
Blogger KV ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Είμαι η Λίζα: μια ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα με πολλά λεπτά (αισθήματα, κοσμήματα) ΚΑΙ πολλά χοντρά (ερωτηματικά, κότερα, πετσετάκια) και σου έστειλα ένα πολύ προσωπικό μέηλ ΑΛΛΑ ... μάταια περιμένω απάντηση ... όλο ξενικά μου τα γράφεις :

There was an error sending your message: unable to add recipient [alombar papaki alombar telitsa com]:
Invalid response code received from server

Έχω την εντύπωση ότι με αποφεύγεις!

12/3/06 21:22  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

paragrafos
Μα γιατί πλάκα; Δεν έχει cybersex στην Κύπρο;


KV
Αχμ, έχεις δίκιο. Δεν σκέφτηκα οτι οι ξανθιές θα κάνουν λάθη "ειδικά για ξανθιές", πχ να ξεχάσουν το 42 ή να γράψουν αυτούσιο το παπάκι :)
Απορώ βέβαια τι δουλειά έχεις εδώ, γριά γυναίκα!!

12/3/06 21:39  
Blogger KV ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

... σου κάνω παρέα για να μην είσαι μόνος γέρος άνθρωπος! ;-)

12/3/06 23:05  
Blogger Κωστής Γκορτζής ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αλομπάρ και κομποσίσιον κούκλα, υπάρχουν και εμπειρότεροι ημίαιμοι από τον Άρη!

13/3/06 12:47  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Και πιο όμορφοι επίσης!! Ασπροκανέλί, με το παπιγιόν τους, με τα όλα τους!!!

Ημίαιμε, μου χαρίζετε αυτό το χορό?? ;)

13/3/06 16:01  
Blogger Alpha ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

εξελισονται τα blogs σε πιο εκλεπτυσμενα σεξοτσαρρουμς?

σε ένα βαθμό ναι θαλεγα

αλλά θα μουν ο μόνος ε?

13/3/06 20:57  
Blogger Κωστής Γκορτζής ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Πολύ ευχαρίστως, composition doll, με την άδεια του alombar42 και του Άρη...

13/3/06 21:53  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Mosaic:

Τα λες στο μπλογκοκύρη, να τα ακούει το ζεύγος Ημίαιμου - Κομποζισιόν, που πήραν θάρρος κι αρχίσαν τους χορούς, ε;

--

Με την ευχή μου, παιδιά :)))

13/3/06 22:06  
Blogger Xνούδι ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Mε συγχωρείτε που σας ξενερώνω (καλά χαμετυπείο το κάνατε εδώ μέσα) :-)

Mια καλημέρα πέρασα να πω.

Φιλιά alombar μου.

14/3/06 09:12  
Blogger KV ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Morning paps!
;p

14/3/06 10:43  
Blogger nyctolouloudo ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

δεν κάθησα να τα διαβάσω όλα
αλλά...

πόσο πίσω είσαι! το cybersex είναι ξεπερασμένο.ήταν της εποχής της γιαγιάς μου..τώρα το κάνουμε με ανταλλαγή σκέψεων....
υγ. έχω ένα γκόμενο μούρλια στον Γανυμήδη!

την καλημέρα μου!

14/3/06 10:59  
Blogger Κωστής Γκορτζής ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Composition doll,
Χορεύετε υπέροχα κυρία μου, σας φιλώ το χέρι.

14/3/06 11:07  
Blogger mickey ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Άλλοι έριξαν το σπίρτο κι άλλοι πήραν φωτιά - άτιμο timing :(

Μετά το πέρας των ...οργίων, να πω κι εγώ την καλημέρα μου. Με τόσα ζωάκια μαζεμένα, υπόψια online κτηνοβ... (ωπ! κακή λέξη) έχουμε εδώ ή μου φαίνεται; Κάποτε το λέγαμε "ένα τσιγάρο μετά", τώρα "χορεύετε υπέροχα". Σημεία των καιρών!

"Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα" που έλεγε κάποια - να δω μόνο ποιος θα ρίξει το μπουρλότο αυτή τη φορά! Αν μας ανακαλύψουν τα "αγγελούδια" πάντως, το κλείσαμε το μαγαζί κι ας ήταν politically correct o οικοδεσπότης στην είσοδο με την Ντίσνεϊλαντ...

14/3/06 13:05  
Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

@Η Composition Doll, αγνοεί επιδεικτικά το Μίκυ και λέει χαμογελώντας γλυκά στον Ημίαιμο:

"Ευχαριστώ εγώ εσάς, αγαπητέ! Δεν με πατήσατε ούτε μία φορά με κανένα από τα τέσσερα πόδια σας"

Επίσης (η CD πάντα), μαζεύει από γνωστούς και μη εξαιρετέους bloggers υπογραφές, έτσι ώστε να εξαναγκάσουμε τον Ημίαιμο να μας ανεβάσει κανένα ποστάκι, γιατί σαν πολύ να το καθυστερεί....


@Αλόμπαρ ζεις? Η κάνεις μούτρα επειδή προτίμησα τον Ημίαιμο έναντι του Άρη? :pppp

14/3/06 16:11  
Blogger SparklingBlue ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Χρειάζομαι ένα ολόκληρο απόγευμα για να διαβάσω κείμενο και σχόλια, αλλά με μια πρώτη, μια δεύτερη και μια τρίτη ματιά με έπεισαν οτι θα το αφιερώσω!

Καλό απόγευμα :)

14/3/06 16:21  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αλόμπαρ ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Αφού δεν μου κάνει κανείς την τιμή να το γράψει αυτό, το γράφω μόνος μου! Τι, μόνο ο Λαμπρούκος θα απολαμβάνει εκδηλώσεις θαυμασμού;

Εδώ είμαι, αλλά λόγω... ατυχήματος το απόγευμα του Σαββάτου, έχω ελάχιστο χρόνο. Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλού - παρέλαβα επιτέλους το νέο scanner και θα γλυτώσω από το άγχος. Αναμείνατε φωτογραφίες.

Καλησπέρα έβριμπόντυ :)

14/3/06 16:53  
Blogger Απολλώνια ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Η πλέον εμπεριστατωμένη μελέτη επι του θέματος.

ΕΥΓΕ!

Καλησπέρα σας.

14/3/06 17:28  
Blogger lemon ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Καλέ, θα αφήσετε το σέξ επιτέλους, να μιλήσουμε και λίγο για τέχνη? (μπρρρ, βλέπω τη Βίση στην τηλεόραση, και ανατρίχιασα.... ας συνεχίσουμε με το σέξ, καλύτερα...).
Alombar μου, να τα 100στήσεις! (τα comments σου!),
Λίζα.

14/3/06 23:02  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Απολλώνια, ευχαριστώ αν και δεν... προέκυψαν οι συζητήσεις που περίμενα :)


Λεμονίτα, εννοείς οτι το σεξ δεν είναι τέχνη;! Ακόμα κι αν δεν είναι, κατά τη γνώμη σου και μόνο, συχνότατα το σεξ πάει πακέτο με την τέχνη.

Η Λίζα είναι παντρεμένη σήμερα: αχ Λίζα, άχ μωρέ Λίζα, από σένα εγώ περίμενα πολλά...

15/3/06 02:44  
Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

καλημερουδιααα!
εδω γιαγια!
τιιι χαμπαρια?....
;)))

15/3/06 09:54  
Blogger KV ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Alombar ζεις;;;;;;; Εσύ μας οδηγείς !!!

Καλησπέρα!

15/3/06 17:51  
Anonymous Ανώνυμος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

www.arelis.gr
περιεχει το ερωτονομικον
με σεξ ολων των ειδων και γουστων και cyber sex

7/4/08 19:01  

Δημοσίευση σχολίου

<< ΠΙΣΩ