Παρασκευή, Απριλίου 21, 2006

Το Πάρτυ - 24 ώρες μετά

Ολοι σχεδόν γράψανε, αγοράκι είμαι, ζήλεψα :)

Το πάρτυ ξεκίνησε άσχημα για μένα. Και νωρίς - πήρα την πρώτη κρυάδα ήδη από τις 8 στο Θησείο: πήξαμε στις γυναίκες!
Πήγαμε φυσικά στο Χρήστο για τον οποίο έχω ξαναγράψει κάτι.

Στην προθέρμανση παρίσταντο: η Krotkaya (είμαι μοντέλο), το Kourkoubini (κρατάω χαρακτήρα), η Composition Doll (σκάσε βλαμμένο), το Χνούδι (έχω γύρισμα μετά) και η Amelie (να σου δείξω την ουρά της σαύρας).
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Προς στιγμήν είμαστε πέντε γυναίκες και ένας άντρας. Οποιος πει γκομενοφύλακας, θα έχει δίκιο!!
Ευτυχώς λίγο αργότερα ήρθε και ο Alzap, ενώ έπεσε και μια μάσκα, οπότε το πράγμα ήρθε στα ίσια του - τέσσερεις γυναίκες, δύο άντρες και κάτι ενδιάμεσο (η Αμελί με-λέγαν-Παντελή).
Το κρασί και το τσίπουρο βοήθησαν να πέσουν κι άλλες μάσκες. Βοήθησαν επίσης να εντρυφήσουμε στα καλτσάκια της Krotkaya, τα οποία (μαζί με την ουρά της σαύρας της Amelie) κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση.
Με τόσες γυναίκες βέβαια, οι συζητήσεις είχαν ιδιαίτερα εκτεταμένη θεματολογία, όπως μανικιούρ, κυταρίτιδα, make-up, γόβες, Χόντος, σκουλαρίκια... Για μια στιγμή σκέφτηκα να την κοπανήσω διακριτικά, είχε και κάτι πιπίνια στο απέναντι τραπέζι, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και το κούτελο του Παντελή-Αμελί, που προφανώς ήταν γόνιμο, γιατί φύτρωναν πολλά :)
Τα καλτσάκια της Κροτ συνέβαλλαν επίσης στη διατήρηση ενός επιπέδου, ειδικά όταν εκείνη σήκωσε τα πόδια προς επίδειξή τους (των καλτσακίων είπε εκείνη, άλλα καταλάβαμε εμείς).

Κάποια στιγμή τελειώσαμε με τους μεζέδες και τα κρασοτσίπουρα και ξεκινήσαμε για το πάρτυ.

Κατά τις 11 ήμασταν εκεί. Μας υποδέχτηκε η Marialena η οποία πλάκωσε το Χνούδι στα φιλιά, στις αγκαλιές, στο μπλα μπλα και στα γούτσου γούτσου... και τέλος πάντων ό,τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς, το ίδιο βγάζω κι εγώ ;)
Προφανώς πήγαμε την καλύτερη ώρα, αφού είχε αρκετό κόσμο αλλά μπορούσες ακόμα να κουνηθείς και να πάρεις ποτό - κατά τις 12, υπολόγισα κάπου 200 βαρεμένους και βαρεμένες.

Μου σύστησαν πολλούς και πολλές, αλλά λίγο το ποτό λίγο το... πλήθος, αδυνατώ να θυμηθώ πολλά. Βγήκαν και χάλια οι φωτογραφίες από λάθος μου και δεν αναγνωρίζεται σχεδόν κανείς (τη γλυτώσατε άθλια πλάσματα - κανείς δε θα μάθει τις ανομίες σας - εγώ εσείς και το Ιντερνετ μόνο).
Από όσα το Αλτσχάημερ επιτρέπει λοιπόν, συνάντησα:
Τους Pascal, Beerman (ευχαριστώ Ροδιά!), Γάτο του Τσεσάιρ, Chaca-Khan (Arxedia Media), MacManus, Αλβέριχο, Κοκοβιό, E-Lawyer, Επίκουρο (ο μόνος με ευδιάκριτο καρτελάκι - την άλλη φορά κι εγώ), Padrazo, Νανάκο, Μάρκο, Old Boy, Greek-Gay-Lolita, George (Your Man), Αθήναιο.
Τις Αλεξάνδρα, Λίλη, Mindstripper, Ελένη ("δηλαδή εγώ"), Irene, Mourning Blade, Λουκρητία, Ροδιά, Νεράιδα, Μαριώ, Μαρίκα ("δεν είμαι blogger"), ΒατραχοΚατερίνα, Ψεύτρα.
Να με συγγνωμάτε αν ξέχασα ή μπέρδεψα κάποιον - δε φταίω εγώ, η φαντασία μου τα φταίει (και τα μπακάρντια). Οι φωτογραφίες βγήκαν χάλια, αλλά ο zouri ανέβασε μερικές ενδεικτικές.

Εννοείται οτι την επόμενη φορά θα... ξανασυστηθούμε. Η εκπληκτική μουσική ήταν ισχυρότερη από οποιαδήποτε φυσιολογική κραυγή και επειδή είναι κουραστικό να ουρλιάζεις όλη την ώρα, αφέθηκα στο... ρυθμό.
Εκπληκτική μουσική. Μεταξύ αυτών τα 20ετίας χιτ της Ραφαέλα Καρά και της Μπέθυ Αργυράκη. Δεν θυμάμαι μήπως είχε και Τρίο Μπελκάντο. Σε πειράζω DJ - ανέφερα απλώς τα καλύτερά σου :)))

Το ξαναγράφω για να το θυμάμαι: οι φωτογραφίες βγήκαν χάλια γιατί είχα ρυθμίσει τη μηχανή για τις συνθήκες της προθέρμανσης στο Θησείο και... ξέχασα να τις αλλάξω. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι εκτός από την αρχική παρέα που... έλαμψε ;)

Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το οργάνωσαν και ιδιαίτερα στον Vague Tourist (λέγε με και DJ) βεβαίως. Να το ξανακάνουμε, αλλά λίγες μέρες πριν να οργανώσουμε μια καφεδοσυνάντηση, να πούμε και δυο κουβέντες!!

Επεράσαμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα :)

34 Comments:

Blogger Rodia ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

http://stories-of-a-beerman.blogspot.com/

poli biastika.. perissotera se merikes writses!:-)

21/4/06 05:16  
Blogger Mikrouli ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Όπου χαρά και η Βασίλω πρώτη!

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!

Καλή Ανάσταση Πατερούλη!

Να μου φιλήσεις το "αδελφάκι"!!!

:ο)

21/4/06 07:18  
Blogger Λαμπρούκος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Όχι που θα έλειπες εσύ !!!

21/4/06 09:35  
Blogger An-Lu ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αφού έχασα το χάπανινγκ....φροντίστε να γίνει σύντομα η καφεδο-συνάντηση! Όπου καφές και χαρά και η Λουλούκα πρώτη! :-)

21/4/06 11:49  
Blogger mindstripper ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αν και δεν προλάβαμε να πούμε σχεδόν τίποτε, χάρηκα κι εγώ πολύ που σας γνώρισα αγαπητέ!

Πολλά φιλιά to all και καλή Ανάσταση! :-)

21/4/06 13:07  
Blogger Loucretia ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Επηξες στις γυναικες και σου κακοπεσε, εεεε;;; :-ΡΡΡΡ

Ελπιζω αυτο με τις φωτο να μην ειναι ξεκαρφωμα, εστω και χαλια θελω να μου τις στειλεις, θα τις κρεμασω στους τοιχους να διωχνω τους διαρρηκτες :-ΡΡΡΡ

21/4/06 13:47  
Blogger Epicuros ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Επικυρώνω τα παρά του Αλομβαρίου γεγραμμένα. Αλλά ότι δεν θα βγαίνανε οι φωτογραφίες κα μάλιστα τραβηγμένες με μηχανή SLR των 8MP δεν το περίμενα! Καλά και η οθόνη που σου δείχνει κάθε μιά που τραβάς δεν σου είπε τίποτε Αλομβάριε; Κρίμα. Κια όχι τίποτε άλλο αλλά έδωσα άδεις και στον προσωπικό μου φωτογράφο εκείνη τη βραδυά κι έτσι δεν θα προβληθεί η πιό σέξυ αντρική μουτσούνα στην βλογόσφαιρα! 'Αντε τώρα να περιμένω καμάκια από τις χιλιάδες θαυμάστριες της εκπληκτικής τέχνης μου! Αλομάβριε, παρακαλώ να μην ξανασυμβεί...

21/4/06 16:59  
Blogger hardrain ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

cheers mate :-)

21/4/06 17:04  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Rodia, ευχαριστώ!

Μικρούλι, εσείς κάνατε την πρώτη, θα κάνετε και δεύτερη - τυχερό παιδί :)

Λαμπρούκο, γίνεται ψάρι χωρίς ποδήλατο;

An-Lu, τα γραπτά μένουν, να το θυμάσαι!

Mindstripper, παρομοίως :)

Theodora, καλό το Λονδίνο αλλά τις δυο φορές που πήγα μου φάνηκε "καλό για δουλειά κακό για διακοπές" - το ανάποδο από την Ελλάδα :)

Loucretia, όταν είσαι με μια-δυο γυναίκες, μπορείς να ελπίζεις. Με παραπάνω δε γίνεται, γιατί κάνουν κόμμα!

Epicuros, άστα... είχα ξεχάσει off το auto-focus και έμεινε εστιασμένο σε λιγότερο από 2 μέτρα - και με πολύ ανοιχτό διάφραγμα. Από την άλλη, σιγά μην κοιτούσα τι έβγαζα - στα τυφλά τράβαγα! Τελικά, από τις 100 φωτογραφίες, μόλις δέκα αξίζουν. Παταγώδης αποτυχία :(

Δύων Ανατέλλων, πού εξαφανίστηκες; Για... γράφε νέα από το νησί :)

21/4/06 19:26  
Blogger anarchitect ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

χμμμμ....
Τώρα τι να σου πω?
Εμ, δεν κατάφερα να έρθω στο bloggo-party (γιατί είχα να πάω και εκκλησία)...
Εμ, μου το κοπανάς κι από πάνω...!

Τί θες? Να με κάνεις να ζηλέψω?
Τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!

Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να είναι σύντομα....!

(Νομίζω ήταν η κατάλληλότερη στιγμή να αφήσω κι εγώ comment... δεν νομίζεις?)

Καλησπέρες και καλή ανάσταση!!!

21/4/06 19:35  
Blogger Rodia ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Δηλώνω και εδώ, γραπτώς για να μένει, τη χαρά μου για τη γνωριμία μας! Αρχοντας, πράγματι.. Και η αρχόντισσα, Αρχόντισσα!
Αναγεννησιακό ζευγάρι, μου θυμίσατε ολίγον από ιστορίες Αλεξάνδρου Δουμά (και πατέρα και υιού) και νοιώθω ακόμα μαγεμένη...

:-)

22/4/06 01:46  
Blogger ellinida ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Σιγά που θα λειπε ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή ! Και επιτέλους ένα καλό ρεπορτάζ .
Καλή Ανάσταση !

22/4/06 08:27  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Καλημέρα :)

Anarchitect, στο είχα πει! Ευτυχώς η ζήλεια είναι ένα ισχυρό συναίσθημα και την άλλη φορά θα σε έχουμε μαζί!

Rodia, όλο κοπλιμέντα... ευχαριστώ. Εσένα σου είπα ήδη οτι έχεις ξεφύγει και μας έχεις αφήσει πολύ πίσω :)

Ellinida, ευχαριστώ και καλά σουβλάκια ;)

22/4/06 09:34  
Blogger KV ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Καλό Πάσχα
Καλό Πάσχα !!!

22/4/06 14:56  
Blogger Lion ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Καλο Πασχα αγαπητε alombar42.
Φιλια και ευχες για ολη την οικογενεια (ανθρωπους και σκυλο)

22/4/06 17:04  
Anonymous Ανώνυμος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

ζηλεύω πρέπει να περάσατε πολύ ωραία! αλήθεια συνολικά πόσοι βλόγερς υπολογίζεις ότι ήταν στο πάρτυ; πάντως μια χαρά μαζεύεστε κάτω. άραγε αν κάναμε εδώ πάνω πάρτυ πόσοι να ήμασταν; εκτός αν ανεβαίνατε όλοι να το γεμίσουμε! καλό πάσχα!

22/4/06 21:02  
Blogger lemon ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Μπράβο βρε alombar, πολύ καλή περιγραφή, επιτέλους κάποιος έγραψε (κάπως, τουλάχιστον) ρεαλιστικά, να πάρουμε κι εμείς μια ιδέα του τι έγινε, έσκασα απο τη ζήλεια μου...
(μα ήταν και ο Oldboy????αχχχχχχ....)

Σας εύχομαι καλή ανάσταση!

22/4/06 22:21  
Blogger zouri1 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

και εγω σ εβλεπα να τραβας φωτοφραφιες,ΤΟΣΟ επαγγελματικα,που αισθανθηκα πολυ λιγος.Εγω σε ματιασα.

23/4/06 21:45  
Blogger Melina's Art ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Ψεύδεσαι ασύστολα! Αυτό έχω να πω!
Στη προ-πάρτυ συνάντηση στο Θησείο υπήρχε ένας ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΟΣ προβολέας που ήταν μαγικά στραμμένος πάνω σε κάποιον ιαπωνέζο απο την παρέα που είχε μια φωτογραφική περασμένη στο λαιμό ..χμ.. μισό λεπτό! ..ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ! :p :p
Μπορεί να το επιβεβαιώση και η Ντόλυ, Ε ΝΤΟΛΥ;;
Επίσης, ο alzap θέλει επειγόντως να μάθει για τη διατροφική αξία των πατζαριών, την παραγωγή τους, συνταγές με πατζάρια, πόσα κιλά την ημέρα μπορούμε να τρώμε και αν αυτό στη πιατέλα με τη ποικιλία είναι κρέπα ή ομελέτα.
Το χνούδι έχει επίσης και μια χνουδένια φωνή! Άλλη φορά χνουδόμπαλά μου, χτύπα και το χέρι στο τραπέζι και φάε όλα τα πατζάρια! Θα σε ακούσουνε τότε θέλουν δε θέλουν! Επίσης, είμαστε (η εκ του Θησείου "παρέα"), βαλμένοι (ή βλαμένοι) να παρασύρουμε τη Χνούδιους στη λάσπη και τα γρασίδια!
The duracel girl (ακα amelie), είναι το κορίτσι-φαινόμενο. Πρέπει να γραφτεί στο Guiness book of records (για πολλούς λόγους!) Όπως επίσης και ο Ρικ, Ριρίκος, Ρορούκος της.. ή όπως αλλιώς λέγεται! Την krot την αγαπάμε πολύ! Είναι μια κούκλα και μας έφερε και σοκολάτες εκ Βελγίου! (πότε θα ξανάρθεις;;; -τις φάγαμε τις σοκολάτες!)
H cd έπαιζε ξύλο με τον alombar για τον προβολέα αλλά μπροστά στην amelie κάνανε και δύο πίσω! Τελικά τον δώσαμε στον Ρουμάνο με το ακορντεόν που μας πήρε τ'αυτιά! (λυσάξατε amelie και krot!!)
:p

24/4/06 00:14  
Blogger zouri1 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

α,πολυ καλες ειναι.

24/4/06 07:38  
Blogger raffinata ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

who is who μεσιέ αλομβάρδε;... είμαι και περίεργη, βάλε και λεζάντες λέμε :Ρ

24/4/06 10:50  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

KV, OldSkipper, ευχαριστώ για τις ευχές :)

Lykojohn, όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Εννοώ οτι μάλλον πρέπει να ανέβουν οι χαμουτζήδες να σας οργανώσουν :)

Lemon, υπομονή για όταν ανέβουμε :)

Morgana, παρόντες όλοι - στας διαταγάς σας!

Zouri1, σιγά τος επαγγελματισμό - στα τυφλά τις έβγαζα... Δυστυχώς δε σκέφτηκα να δω πώς έβγαιναν, αλλιώς θα ήταν όντως καλές (τώρα είναι οι μισές με λάθος εστίαση και οι μισές κακοφωτισμένες)..

Kourkoubini, αυτό έπρεπε να το βάλω σαν συνέχεια της περιγραφής :)

Raffinata, ας ερχόσουν κι εσύ ;)

24/4/06 11:00  
Blogger ---. ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Χρόνια Πολλά φιλαράκι. Να χαίρεσαι τα αστέρια σου!

:)

24/4/06 14:17  
Blogger Melina's Art ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

ε, βάλτο! :p ..μιας και'γω δε πρόκειται να γράψω για το πάρτυ. Πάμε γι'άλλα τώρα! Ανάβαση προς Πιθηκούπολη!

24/4/06 14:19  
Anonymous Ανώνυμος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

το φωτο-παζλ είναι καταπληκτικό alombar! το λατρεύω, μπράβο σου!!!!

24/4/06 15:46  
Blogger Αθήναιος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Πολύ καλή δουλειά! Αποτυπώνει ακριβώς την επίγευση που μου άφησε το πάρτυ!

Ευχαριστούμε πολύ.

Εννοείται πως μου το στέλνεις το κολάζ με ε-μέηλ ;-)

24/4/06 17:00  
Blogger Συνήθης Ύποπτη ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Ώστε εγώ είμαι αυτή που θα λύσει το μυστήριο της τύπισσας πάνω δεξιά που φωτογραφίζει;

Λογικό μου φαίνεται, μιας και είναι δική μου φίλη. Η μηχανή, να πω, δεν είναι δικιά της, δεν έχω ιδέα ποιανού είναι. Μπορείτε επίσης να την απολαύσετε και στην εικόνα που έχω στο profile μιας και είναι το ίδιο άτομο.

btw, στην photo βγήκα χάλια αλλά ρίχνω ευθύνες αποκλειστικά σε μένα... :D

24/4/06 20:38  
Anonymous Ανώνυμος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Ποιος ψάχνει την ανιψιά μου;

24/4/06 22:28  
Blogger alombar42 ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Costantina, ευχαριστώ - κι εσύ να χαίρεσαι τον Καλτσοβράκη σου :) Είχαμε έναν καθηγητή Κοντοβράκη τώρα που το θυμήθηκα!

Kourkoubini, να το δώ και να μην το πιστέψω, έτσι όπως το πάμε!!

Mourning Blade, να κοκκινήσω τώρα ή αργότερα; :)

Menw Ektos, έχει και τα καλά του το Ελλαδιστάν!!

Αθήναιε, κάνε ένα κλικ - είναι αρκετά μεγάλο. Την επόμενη φορά όμως θα βάλεις λευκό κοστούμι - δεν το συζητώ!!

Συνήθης Υποπτη, Vague Tourist, τώρα μπερδεύτηκα! Η Ελίζα είναι ανηψιά του Vague Tourist ή στη φωτογραφία είναι άλλη;!

24/4/06 23:42  
Blogger Συνήθης Ύποπτη ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Χαχαχα, στη φωτογραφία είναι η Μαρία, που ήταν εκεί με την επίσης πανέμορφη αδερφή της και τα δύο κορίτσια είναι ανιψιές του vague (του το κρατούσα για έκπληξη στο πάρτυ).

Τελικά, όντως, ποιος την ψάχνει;

25/4/06 03:06  
Blogger Кроткая ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

de se pistevw!!! evales kai ti savra? eftyxws pou de me exetheses. allwste pws? imoun kosmiotati!
thelw na pw kai dimosiws oti polu xarika kai sugkinithika pou sas gnwrisa, alithina. eidika esena vevaia pou eisai panemorfos, panexypnos kai super kallitexnis (glyfw, exw tous logous mou...).
uposxomai tin epomeni fora pou tha erthw na ferw pio polla sokolatakia ki o,ti allo potheite vre paidia! exei kala mudia sto Velgio -pou einai kai afrodisiaka, oxi pws ta xreiazeste vevaia, alla leme...
tha perasw ki apo to kourkoubinious na tou ta pw kai keinou!

sas aspazomai me tryferotita kai mou leipete idi! alitheia to lew!

p.s. episis xarika pou gnwrisa kai tin eliza, an kaia de tha me thymatai...

25/4/06 03:53  
Blogger Marialena ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Αχαχουχα! Άψογος ο κύριος Αλόμβαρδος με το κολάζ του! Καλή η έμπνευση μετά το ερίφιον! Μερσί τουρσί για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και εύχομαι να περάσατε καλά στας διακοπάς του Πάσχατος! Μ.

25/4/06 12:11  
Blogger Xνούδι ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

:-)

Έγραψες καλό μου. Πολύ όμορφο κολάζ. Χαμογελαστό.

φιλιά βρε

26/4/06 01:05  
Blogger Pegasus ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Κοριτσάκι είμαι, ζήλεψα κι εγώ! :Ρ

Παντού διαβάζω για το πάρτι! Τέλεια ιδέα! :)

Αν κάνετε καφεδοσυναντηση, κανονίστε και μια όταν κατέβω το καλοκαίρι! ;)

"Πάντα ν'ανατμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε" που λέει και το άσμα!

26/4/06 17:19  

Δημοσίευση σχολίου

<< ΠΙΣΩ