Σάββατο, Μαΐου 20, 2006

Ας παίξουμε "μακρυά απαγωγή"

Απόσπασμα από ένα ωραίο κείμενο του "Μπαμπάκη" (http://mpampakis.wordpress.com/) - δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί (βγάζει λάθος).


Αντιγράφω από το in.gr:

Πλήρη κάλυψη στον προκάτοχό του Γιώργο Βουλγαράκη παρείχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας υποστηρίζοντας ότι «οι Πακιστανοί επιδίδονται στο σπορ να απαγάγει ο ένας τον άλλον».


Επιπλέον, υπάρχουν και πολλά άλλα ζητήματα που εξηγούνται δια του σπορ της ανακύκλωσης των δραστών αλλά ο κος Πολύδωρας προτιμά να τα αποκαλύψει ένα-ένα στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ αυτών είναι και τα ακόλουθα:
  • δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γρίππη των πουλερικών, απλώς τα πουλερικά κολλάνε γρίππη το ένα το άλλο
  • δεν υπάρχουν εμπρηστές, τα δέντρα βάζουν φωτιά το ένα στο άλλο, συνήθως από ζήλεια για την ανθοφορία του γείτονα
  • οι τράπεζες υποφέρουν από έλλειψη ρευστότητας και έτσι κλέβουν η μία την χρηματαποστολή της άλλης (για την ακρίβεια υπάρχει μόνο μία χρηματαποστολή στη χώρα και κάθε μέρα την κλέβει άλλη τράπεζα εκ περιτροπής)
  • οι έλληνες οδηγοί δεν είμαστε μανιακοί, απλώς τα αυτοκίνητα τρακάρουν το ένα το άλλο
  • δεν υπάρχει ηλεκτρονικό έγκλημα, άλλωστε όλοι ξέρουμε πόσο συχνά κρασάρουν τα Windows
  • κάποιες χώρες δεν κερδίζουν την Eurovision επειδή δίνουν το 12άρι η μία στην άλλη (η Ελλάδα πέτυχε να σπάσει τον κύκλο ανταλλαγών με την Κύπρο και έτσι κέρδισε!) - έλα και την καλύψαμε όλη την επικαιρότητα!
  • οι σκύλοι δεν κυνηγάνε τις γάτες, υπάρχουν απλώς κατοικίδια που επιδίδονται στο σπορ να κυνηγάνε το ένα το άλλο

3 Comments:

Blogger NinaC ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Λοιπόν να μου το θυμάσαι! Ο Μπαμπάκης θα εξελιχθεί σε πρώτη μούρη στο Καβούρι!! Ήρθε στο βλογ μου χτες και έτσι τον ανακάλυψα. Τον διάβασα ΟΛΟ απόψε και πολύ μου άρεσε!!

Α! για τα σχόλια! Για κάποιο λόγο, σε κάποια βλογς το wordpress μας θεωρεί spam. Του άφησα σχόλια με ηλίθια νικς και fake mail. Το ίδιο έκανα και στου Μακμάνου.

20/5/06 06:37  
Anonymous Ανώνυμος ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Με κολακεύετε ιδιαιτέρως αγαπητή doll! (χαρά στο κουράγιο σου να το διαβάσεις ολόκληρο βρε κορίτσι μου!) Επίσης με κολακεύει και ο οικοδεσπότης μας. Γενικά, ζω και αναπνέω για την κολακεία! :^)
Όσο για το wordpress, έκανα τα τικ μου στα "νοτ σπαμ" σημεία και αναρωτιέμαι αν θα σε αφήνει πλέον να σχολιάζεις ανενόχλητη. Θα δείξει.

20/5/06 12:16  
Blogger Rodia ΨΙΘΥΡΙΣΕ...

Μμμμμ.... φρέσκο αίμα μου μυρίζει..!!!
(Μπαμπάκης, ε;)

:-)

20/5/06 12:58  

Δημοσίευση σχολίου

<< ΠΙΣΩ